Duurzame producten

Riellander pracht denkt aan de wereld om haar heen

Riellander Pracht denkt aan de wereld om haar heen en heeft oog voor dierenwelzijn en milieu. Daarom verkoopt Riellander Pracht varkensvlees afkomstig van Brabantse boeren die dat ook belangrijk vinden. Deze familiebedrijven houden hun varkens op duurzame wijze en hebben respect voor het dierenwelzijn en milieu.

Lees meer

Helemaal Brabants

riellander pracht betrekt zijn varkens voor 100% van brabantse familiebedrijven

Het vlees van Riellander Pracht is enkel afkomstig uit Brabantse stallen. En niet zo maar stallen! Want bij deze Brabantse boeren hebben de varkens het goed. Deze familiebedrijven met liefde voor het vak houden de varkens met oog voor het dierenwelzijn en het milieu.

Lees meer

Nieuwsberichten

Een nieuwsoverzicht van Riellander Pracht

37
Varkens houden in Nederland, ervaar het zelf

Varkens houden in Nederland, ervaar het zelf

29
Nederlanders koken meer thuis

Nederlanders koken meer thuis

36
Houdbaarheid van Wakker Dier loopt ten einde

Houdbaarheid van Wakker Dier loopt ten einde

26
Tips voor Kerst: het dekken van een sfeervolle Kersttafe

Tips voor Kerst: het dekken van een sfeervolle Kersttafe

26
10 tips voor een trendy Kerstbarbecue

10 tips voor een trendy Kerstbarbecue

51
Tips voor Kerst: bestel uw vlees tijdig bij de slager

Tips voor Kerst: bestel uw vlees tijdig bij de slager

52
Vleeswaren passen prima in een gebalanceerd dieet

Vleeswaren passen prima in een gebalanceerd dieet

39
BBQ trend 1: Roken is het nieuwe grillen

BBQ trend 1: Roken is het nieuwe grillen

39
BBQ tip 1: Direct of indirect grillen?

BBQ tip 1: Direct of indirect grillen?

36
BBQ tip 2: Maak je eigen dry rub

BBQ tip 2: Maak je eigen dry rub

57
BBQ tip 3: Gaarheid bepalen met de kerntemperatuur

BBQ tip 3: Gaarheid bepalen met de kerntemperatuur

30
Het verschil tussen salami en cervelaat

Het verschil tussen salami en cervelaat

53
Feestdagen 2016 tip: bestel uw vlees tijdig bij de slage

Feestdagen 2016 tip: bestel uw vlees tijdig bij de slage

64
Waar komt de naam leverKAAS vandaan?

Waar komt de naam leverKAAS vandaan?

36
Steeds minder zout in vleeswaren

Steeds minder zout in vleeswaren

44
Zelf vlees bereiden wordt steeds hipper

Zelf vlees bereiden wordt steeds hipper

29
Het bewaren van vleeswaren

Het bewaren van vleeswaren

26
BBQ trends 2017: van BBQ breakfast tot BBQ overal

BBQ trends 2017: van BBQ breakfast tot BBQ overal

36
BBQ tip 4: de ene sparerib is de andere niet

BBQ tip 4: de ene sparerib is de andere niet

51
27 heerlijke vleesproducten van het varken

27 heerlijke vleesproducten van het varken

57
Vettig varkensvlees in top 10 meest voedzame etenswaren

Vettig varkensvlees in top 10 meest voedzame etenswaren

26
8 BBQ trends die je deze zomer niet wilt missen

8 BBQ trends die je deze zomer niet wilt missen

49
Vleeseters zijn volgens onderzoek gelukkiger en gezonder

Vleeseters zijn volgens onderzoek gelukkiger en gezonder

56
Het vertrouwen van de consument in voedingsmiddelen neem

Het vertrouwen van de consument in voedingsmiddelen neem

50
Vleeswaren belangrijk voor een gezond dieet

Vleeswaren belangrijk voor een gezond dieet

38
Gezond eten is minder smaakvol

Gezond eten is minder smaakvol

51
Minder vlees eten heeft amper impact op het klimaat

Minder vlees eten heeft amper impact op het klimaat

64
CO2 footprint van het nederlandse varken is vergelijkbaa

CO2 footprint van het nederlandse varken is vergelijkbaa

64
Varkens kunnen helpen bij het oplossen van voedselverspi

Varkens kunnen helpen bij het oplossen van voedselverspi

77
Slagers geprezen om hun vakmanschap, kwaliteit en vriend

Slagers geprezen om hun vakmanschap, kwaliteit en vriend

42
BBQ Trends voor de zomer van 2019

BBQ Trends voor de zomer van 2019

39
Varkensvlees voor de fijnproevers

Varkensvlees voor de fijnproevers

Ambachtelijke kwaliteitsproducten

Recepten

Hier vindt u een verzameling van de lekkerste recepten met varkensvlees

Pincho's met Iberico ham, aïoli en tomaten

September was qua weer een prima maand en ook de komende tijd blijft het kwik boven de 20 graden. Kortom, het is dit jaar volop genieten van een extra lange Indian summer. Wij pakken dan nog vaak lekkere zonnige borrelmomenten in de tuin mee met vrienden of familie. Of gewoon alleen natuurlijk. En om dan nog even zo'n lekkere zomers gevoel te krijgen, maken we daar regelmatig deze 'borrelsnack' bij: Pincho's met Iberico ham, aioli en tomaten crème. En we zeggen borrelsnack, maar eigenlijk is een pincho natuurlijk een aperitief van een gesneden stukje stokbrood, belegd met diverse op elkaar gestapelde ingrediënten. 

Snack 2 personen 30 minuten Eenvoudig

Contact

  • ADRES:
  • Riellander Pracht
  • Spoorweide 6
  • 5133 NM Riel

Wist u dat...