Helemaal Brabants

Helemaal Brabants


Het vlees van Riellander Pracht is enkel afkomstig uit Brabantse stallen. En niet zo maar stallen! Want bij deze Brabantse boeren hebben de varkens het goed. Deze familiebedrijven met liefde voor het vak houden de varkens met oog voor het dierenwelzijn en het milieu.


Duurzaamheid centraal bij deze Brabantse varkenshouders


En het zijn niet zomaar de eerste de beste Brabantse varkenshouders. Onze partners hebben namelijk stuk voor stuk duurzaamheid centraal staan in hun bedrijfsvoering. 
Dat vinden we bij Riellander Pracht namelijk heel belangrijk: we willen denken aan de wereld om ons heen. En dat verwachten we ook van onze partners. 

Deze Barbantse boeren zorgen ervoor dat de varkens het naar hun zin hebben met bijvoorbeeld daglicht in de stal, veel bewegingsruimte en speeltjes waarmee de varkens zich kunnen vermaken. En de varkens blijven bijvoorbeeld ook van big tot slachthuis in dezelfde groep bij elkaar, wat voor een sociaal dier als een varken heel prettig is. Het welzijn van de varkens staat dus centraal bij de Brabantse varkenshouders waar het varkensvlees van Riellander Pracht vandaan komt. Dat zorgt voor gezonde varkens. En varkensvlees met een extra lekkere smaak!

Brabantse varkensboeren